Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Thermatex

Thermatex


Thermatex


Thermatex kan du designe med de farver DU ønsker,  med 1 eller 2 kantbånd 

Se alle farver i bunden af linket, eller kontakt os på tlf. 58500405 eller mail info@winthersrideudstyr.dk


Britiske Thermatex bliver produceret i England og har et verdensomspændende ry for kvalitet. De er kendt for deres skridttæpper og lændedækkener (Quarter Rug). Deres teknologi gør det ideelt til at holde hesten varm og tør under træning, transport eller i boksen.


THERMATEX 

Britiske Thermatex bliver produceret i England og har et verdensomspændende ry for kvalitet. De er kendt for deres skridttæpper og lændedækkener – også kaldet Quarter Rug. Lændedækken er faconsyet der giver en super pasform og de er nemme at påsætte sadlens stigeremme eller gjordstropper.

Deres unikke tre lags materiale er lavet af en yderside af akryl, en isolerende membran af polypropylen og indersiden mod hesten er 100% uld. Det hjælper hesten med at regulere kropstemperaturen, ved at transportere fugt og sved væk fra hesten og ud på ydersiden af stoffet uden det bliver absorberet. Thermatex teknologi gør det ideelt til at holde hesten varm og tør under træning, transport eller i boksen.  VASK OG PLEJE

Thermatex er lette at håndtere, de kan smides i vaskemaskinen på et uldprogram uden at miste sin fede pasform, flotte quiltet overside, flotte farve også tørre de hurtigt efter vask.


THERMATEX STØRRELSES GUIDE

5,0" = 165cm

4,9" = 155cm

4,6" = 135-145cm

4,3" = 125cm

4,0" = 115cm


KØB THERMATEX PÅ WEBSHOPPEN ELLER I BUTIKKEN

Winthers Rideudstyr sender altid Thermatex lændedækken og tæpper fragtfrit. Vi er en dansk webshop, som tilbyder hurtigt levering, gratis vejledning og billig / fri fragt ved køb over kr. 500,-

Søger du noget bestem? Kontakt os på tlf. 58500405 eller mail info@winthersrideudstyr.dk Du kan også besøge vores over 900 m2 store butik på Kalundborgvej 35 i Slagelse.


thermatex lændedækken

DESIGN SELV

Du kan helt selv designe dit ejet Thermatex og vælge farve på tæppe, samt hvilken farve pips du ønsker på dækkenet. Kontakt os på tlf. 58500405 eller mail info@winthersrideudstyr.dk og sammen laver vi dit nye Thermatex. 


HEL FARVE


PIPS FARVE


HVORDAN LAVES THERMATEX? 


KØB THERMATEX PÅ WEBSHOPPEN ELLER I BUTIKKEN

Vi er en dansk webshop, som tilbyder hurtigt levering, gratis vejledning og billig / fri fragt ved køb over kr. 500,- Søger du noget bestem? Kontakt os på tlf. 58500405 eller mail info@winthersrideudstyr.dk
Du kan også besøge vores over 900 m2 store butik på Kalundborgvej 35 i Slagelse.


  • Otto Schumacher
  • Neue Schule
  • Cavalleria Toscana
  • One K
  • Equiline