Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Kingsland

Kingsland


Kingsland


Kingsland er et Norsk mærke, som siden starten i 1999 er vokset til at blive en af verdens største producenter af hestesportsudstyr. Kingsland de er kendt for deres stilrene design og høje kvalitet. Deres funktionelt ridetøj er designet med fokus på komfort, åndbarhed og bevægelsesfrihed. Kingsland har et kæmpe sortiment, hvor du finder alt i beklædning til hverdag og stævne, både til dame, børn og herre. Hos Winthers Rideudstyr kan du finde et stort udvalg af strømper, bluser, tights, kasketter, jakker, tasker og meget mere til rytter – Samt underlag, gamacher og meget mere til hesten.


KINGSLAND KOLLEKTIONER

Kingsland laver 4 kollektioner om året, som er tilpasset årstiden. Dertil har de en fast bred Classic serie, med produkter som ikke går ud af produktion. Samt en Earth serie som er lavet 100% af genbrug. Til dressurrytteren på alle niveauer, er Dressage kollektion altid et hit. 


KØB KINGSLAND PÅ WEBSHOPPEN ELLER I BUTIKKEN

Vi er en dansk webshop, som tilbyder hurtigt levering, gratis vejledning og billig / fri fragt ved køb over kr. 500,- Søger du noget bestem? Kontakt os på tlf. 58500405 eller mail info@winthersrideudstyr.dk
Du kan også besøge vores over 900 m2 store butik på Kalundborgvej 35 i Slagelse.


  • Otto Schumacher
  • Neue Schule
  • Eskadron
  • One K
  • Equiline