Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Kask

Kask


KASK


KASK giver maksimal komfort, eksklusivt design og top sikkerhed. KASK's mission er at opretholde en perfekt balance mellem teknologisk ekspertise, funktionalitet, sikkerhed og attraktivt design i deres produkter. KASK -kvalitet er en garanti som følge af mange omhyggeligt overvågede sikkerhedstests og innovative teknologier, der bruges ved design af hjelme. Alle KASK -produkter er 100% fremstillet i Italien og har gennemgået de mest strenge sikkerheds- og kvalitetstest.

KASK

Er baseret i Italien og har specialiseret sig i at udvikle, designe og fremstille sikkerhedshjelme af højeste kvalitet. KASK blev stiftet i 2004 og er en relativt ung virksomhed, men takket være et talentfuldt team af ekspert ingeniører og partnerskaber med Italiens markedsledende fabrikker har virksomheden på denne korte tid været igennem en enorm udvikling præget af succes hele vejen. De er blevet tildelt priser som ISPO og Eurobike.


Design selv DIN nye KASK ridehjelm tryk her!


KASK's mission er at opretholde en perfekt balance mellem teknologisk ekspertise, funktionalitet, sikkerhed og attraktivt design i deres produkter. KASK forsker konstant og leder efter måder at gå ud over og forbedre kvaliteten af KASK -hjelme endnu mere. Nu blandt de bedste mærker inden for sport og udendørs er KASK forpligtet til at opretholde de højeste standarder inden for produktion af sikkerhedshjelme for at sikre den højeste kvalitet og tilbyde de bedste beskyttelseshjelme til de mest krævende kunder.


Godkendt:
VG1 01.040 2014-12
ASTM F1163
SEI mark
WG11


HVAD ER WG11 -

KASK ROTATIONAL IMPACT WG11 TEST, er en intern protokol vedtaget af KASK til at identificere en objektiv metode, baseret på videnskabelige kilder, til at måle ydeevnen af ​​dens hjelme mod rotationspåvirkninger.

Kriteriet "bestået-ikke" er baseret på BrIC-værdien, en algoritme, der definerer niveauet af hjerneskade. Denne værdi skal være lavere end 0,68.

Alle KASK-hjelme består denne test, med værdier, der er væsentligt mindre end 0,68 BrIC 0,390

ROTATIONAL IMPACT WG11 TEST PASSED er et KASK-registreret varemærke. ROTATIONAL IMPACT TEST PASSED er en KASK intern skrå stødtest, der måler ydeevnen af ​​dens hjelme mod rotationspåvirkninger. Ud over materialernes rene kvalitet og den unikke elegance i design, giver KASK hjelmen sport atleter den uvurderlige frihed i at vide, at de er beskyttet. KASK's perfekt ergonomiske hjelme, der udelukkende er produceret i Italien, blev udviklet til at passe til behovene hos verdens bedste atleter, og derfor sikrer de brugeren enestående komfort, selv under de mest stringente omstændigheder.

KASK hjelme skylder deres unikke kvaliteter til genialiteten i det integrerede struktursystem udviklet af KASK team, som kombinerer det største beskyttelsesniveau med den lettest mulige masse af hjelmen for at sikre komfort og sikkerhed for brugeren.

KASK -kvalitet er en garanti som følge af mange omhyggeligt overvågede sikkerhedstests og innovative teknologier, der bruges ved design af hjelme. Alle KASK -produkter er 100% fremstillet i Italien og har gennemgået de mest strenge sikkerheds- og kvalitetstest af KASKs særprægede CSD -projekt - ComfortSafetyDesign.

Alle KASKs eksklusive designs og produktfunktioner implementeret i hjelmkollektionerne er absolut innovative og beskyttet af talrige patenter. KASK går ikke på kompromis, når det kommer til kvalitet og sikkerhed. Hvert KASK -produkt, du køber, sikrer din tilfredshed og sikkerhed.


HVORDAN VÆLGER JEG DEN RETTE STØRRELSEHJELM?

Valget af hjelm skal være baseret på dens tekniske og ydeevneegenskaber kombineret med komfort og design. Tips til valg af hjelm:

1. Det første du skal gøre, er at bære hjelmen i et par minutter, for at se om den sidder godt, eller om den forårsager trykninger et bestemt sted.

2. Når den er taget på, skal du simulere bevægelse for at teste dens komfort.

3. Hjelmen, når den er fastgjort, skal være behagelig, men den må ikke bevæge sig.

4. Når den er spændt, må remmen og spændet ikke forhindre bevægelse af nakken.

5. Kontroller altid sikkerhed og komfort, og vælg den model, du bedst kan lide.

KASK -hjelmenes størrelse svarer til omkredsen af dit hoved. Du kan bruge et målebånd til at placere det lige over ørerne og notere målingen i centimeter.BRUGSTID FOR EN RIDEHJELM: 

Brugstiden for hjelmen afhænger af forskellige nedbrydende faktorer, herunder ændringer i temperatur, direkte sollys, og hyppigheden af brugen. Hjelmen skal kontrolleres med jævne mellemrum, og under alle omstændigheder før hver brug, for at finde skader, såsom revner, løsgørelser, deformationer eller afskalning, der afslører forringelse af hjelmen. Hjelme, der har været udsat for betydelig kraft, skal udskiftes, selv om de ikke viser tydelige tegn på skader. Under alle omstændigheder er det tilrådeligt at udskifte hjelmen 10 år efter produktionsdatoen, fordi beskyttelsen falder med tiden som følge af ældning af materialer. Produktionsdatoen er angivet på indersiden af hjelmen. KONTROL: Hvis der findes tegn på slid eller andre skader, skal du kontakte producenten og få hjelmen undersøgt, inden den bruges igen.


Viste du at hvis du har et styrt med din KASK-hjelm!

KASK tilbyder -30% på en ny ridehjelm, hvis du har købt den gamle hjelm inden for 12 måneder.
Derefter tilbyder de -20% på din nye hjelm i op til 24 måneder efter køb af din gamle hjelm.
-Husk fremvisning af kvittering- 

  • Otto Schumacher
  • Neue Schule
  • Eskadron
  • One K
  • Equiline