Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Hit-Air

Hit-Air


Hit Air


Tyske Herman Sprenger er en af ​​de førende producenter af metalprodukter til hestesport siden 1872. Højkvalitetsprodukter bruges med succes af professionelle top ryttere. Siden grundlæggelsen har ​virksomheden været kendt for deres høje kvalitet og konstante stræben efter innovation.Hit-Air beskytter effektivt din nakke, ryg, bryst, ribben, sider og hofter i tilfælde af fald fra hesten. Det er forbundet til sadlen via en wire, der let kan klikkes af og på. Vesten oppustes, når du forlader sadlen og er fuldt oppustet på mindre end 1/2 sekund - godt inden du rammer jorden. Senere vil luften strømme ud, og en ny CO2-patron kan indsættes. Vesten er som ny og kan bruges igen og igen.


Konkurrencegodkendelse: Alle har lov til at ride med Hit-Air. Reglerne siger imidlertid, at i konkurrence (hvis du er under 18) skal du også bruge et rygskjold godkendt efter EN 1621 – 2. Rygskjoldet kan let indsættes i Hit-Air sikkerhedsvest som er forberedt med velcro. Det skal forståes således at Hit-Air airbagvesten må være bærer af det godkendte rygskjold.


Side:
  1. 1
  2. 2

Side:
  1. 1
  2. 2

KØB HIT-AIR PÅ WEBSHOPPEN ELLER I BUTIKKEN

Vi er en dansk webshop, som tilbyder hurtigt levering, gratis vejledning og billig / fri fragt ved køb over kr. 500,- Søger du noget bestem? Kontakt os på tlf. 58500405 eller mail info@winthersrideudstyr.dk
Du kan også besøge vores over 900 m2 store butik på Kalundborgvej 35 i Slagelse.


  • Otto Schumacher
  • Neue Schule
  • Cavalleria Toscana
  • One K
  • Equiline