Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Dubarry

Dubarry


Dubarry


Side:
  1. 1
  2. 2

Side:
  1. 1
  2. 2

Dubarry startet i 1937 i hjertet af byen Galway på den Irlands vestkyst. De er nu verdens kendt og i hestesporten er deres Galway støvle et must have for dens funktionalitet og smukke udseende.


HVORFOR VÆGLE DUBARRY STØVLER?

De smarte støvler fra Dubarry blev udviklet til at bruge på jagt, hvor man ofte går lange distancer, igennem mudder, vand og skovbund. Det som gør Dubarry’s støvler helt unikke er at den er foret med GoreTex teknologi, som gør den vandafvisende og vindtæt. Det beviste Dubarry på messer rundt i verden ved at give støvlerne på og stille deres medarbejde i en spand vand hele dagen. Medarbejdere fra Dubarry stod hele dagen i vandet for at illustrere hvor vandtæt deres Galway støvle endelig er. Støvlerne er lavet af ægte kvalitets læder i DryFast-DrySoft™ der gør støvlen hurtigt tørre op uden at læderet bliver stift.


DUBARRY STØVLER KAN BRUGES TIL ALT

Vi heste mennesker i Danmark har ofte udfordringer i vinterhalvåret, hvor foldene og regnen ikke stopper. Dubarry løser problemet med våde og kolde tær, med deres smarte GoreTex kvaliteter. Desuden er de vildt flotte og passer til en hver still, med deres klassiske design og lækre ægte læder kvalitet.DUBARRY MODE

Udover verdensklasse støvler laver Dubarry også kvalitets modetøj, som i still med deres støvler er med fokus på funktionalitet og et smukt udseende. Vi har Hos Winthers Rideudstyr et stort udvalg af Dubarry of Irland tøj, både til damer og herre, samt forskellige accessoires.


KØB DUBARRY PÅ WEBSHOPPEN ELLER I BUTIKKEN

Vi er en dansk webshop, som tilbyder hurtigt levering, gratis vejledning og billig / fri fragt ved køb over kr. 500,- Søger du noget bestem? Kontakt os på tlf. 58500405 eller mail info@winthersrideudstyr.dk
Du kan også besøge vores over 900 m2 store butik på Kalundborgvej 35 i Slagelse.


  • Otto Schumacher
  • Neue Schule
  • Cavalleria Toscana
  • One K
  • Equiline