Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Charles Owen

Charles Owen


Charles Owen


KØB CHARLES OWEN PÅ WEBSHOPPEN ELLER I BUTIKKEN

Vi er en dansk webshop, som tilbyder hurtigt levering, gratis vejledning og billig / fri fragt ved køb over kr. 500,- Søger du noget bestem? Kontakt os på tlf. 58500405 eller mail info@winthersrideudstyr.dk
Du kan også besøge vores over 900 m2 store butik på Kalundborgvej 35 i Slagelse.


Charles Owen er verdensberømt for at hæve niveauet i sikkerhed, og er en førende britisk producent af ridehjelme med en historie, der går over 110 år tilbage. Da Charles Owen selv grundlagde virksomheden i 1911, var hans mission at lave produkter 'til en sikrere verden'. Virksomheden har forblevet inden for den samme familie i fire generationer, i dag under ledelse af grundlæggeren Charles Owens oldebarn. 


 Vi ved, at det kan være lidt overvældende at købe en ny ridehjelm. Fra typer af stilarter og funktioner, sikkerhedsstandarder, til måling og tilpasning, der er masser at overveje. Vi hos Winthers Rideudstyr har stor erfaring i at matche ridehjelm og rytter sammen i perfekt harmoni. Charles Owen har et udvalg af mere end 30 af de bedste og sikreste ridehjelme på markedet, alle håndlavede i Storbritannien. Vores omfattende udvalg henvender sig til enhver rytter, uanset disciplinen eller hovedformen.


  • Otto Schumacher
  • Neue Schule
  • Cavalleria Toscana
  • One K
  • Equiline