Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Boxbear

Boxbear


Box Bear


Box Bear filosofi - Heste er som bekendt meget sociale flokdyr, og ofte har vi af forskellige grunde, ikke mulighed for at stimulere vores hest sociale behov optimalt. Mange timer på boks, og alenefold afholder hesten for at få dækket sin naturlige trang til at nusse og nappe.

Her kan en BoxBear være en god erstatning for en ven idet materialevalget appellerer til hestens trang til at bruge sin mule til socialstimulans. Hesten kan bruge timer på at nusse sin BoxBear, og dermed få den til at lugte af sig selv, og give tryghed under transport, og ved opstaldning i fremmede stalde. Derfor er BoxBear Safety Straps blevet udviklet, idet stroppen let monterer både BoxBears, saltsten, hønet, og hvad man ellers vil hænge op i boksen, og lige så let afmonteres og hænges i traileren, og igen i den nye boks. Stroppen kan udsættes for stort træk, men skulle hesten mod forventning hænge fast i feks hønettet, vil stroppen ved ryk knække, uden hesten tager skade.


KØB BOXBEAR PÅ WEBSHOPPEN ELLER I BUTIKKEN

Vi er en dansk webshop, som tilbyder hurtigt levering, gratis vejledning og billig / fri fragt ved køb over kr. 500,- Søger du noget bestem? Kontakt os på tlf. 58500405 eller mail info@winthersrideudstyr.dk
Du kan også besøge vores over 900 m2 store butik på Kalundborgvej 35 i Slagelse.


  • Otto Schumacher
  • Neue Schule
  • Eskadron
  • One K
  • Equiline