Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Borstiq

Borstiq


Borstiq Farm


Borstiq Farm de meget populære naturstrigler og naturbørster, som er elsket for deres lækre kvalitet og nordiske design. Alle striglerne er lavet i et træskæfter med en ergonomisk form, som giver den mest luksuøse følelse ved brug.

Borstiq Farm har igennem tiden perfektioneret deres udvalg, så der er en strigle til en hver lejlighed. F.eks. deres smart hovrenser, med børste gør det nemt at rense hesten hove og børste jord på inder- og ydersiden af. Børsterne laves i forskellige former, størrelser, stivheder og funktioner. Der laves F.eks. taljebørster og banan facon. I hår typer som, gedehårsbørster, mexfiber, hestehårsbørster , arengabørster.

Eller små børster til yngre ryttere, så hånden passer til. Bløde børster af hestehår, som giver en smuk glans i hestens pleje ved brug, samt flere man og hale børster. Ikke mindst findes der massagebørsten, når din hest skal forkæles. Unionmix striglen er perfekt til at fjerne mudder og skidt i vinter halvåret.

Dine nye Borstiq strigler skal selvfølgelig opbevares i en lækker strigle taske, du kan se hele vores udvalg her.


KØB BORSTIQ PÅ WEBSHOPPEN ELLER I BUTIKKEN

Vi er en dansk webshop, som tilbyder hurtigt levering, gratis vejledning og billig / fri fragt ved køb over kr. 500,- Søger du noget bestem? Kontakt os på tlf. 58500405 eller mail info@winthersrideudstyr.dk
Du kan også besøge vores over 900 m2 store butik på Kalundborgvej 35 i Slagelse.


  • Otto Schumacher
  • Neue Schule
  • Eskadron
  • One K
  • Equiline