Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Bates Saddles

Bates Saddles


Bates Saddles


Kontakt Lis Winther på tlf. 26373749 hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker til din nye sadel, eller læs mere her. Sammen finder I det perfekte match.


Bates leverer et komplet udvalg af sadler i topklasse til alle discipliner: SpringDressur og Military. 

Uanset om det er til dressur, spring eller military, kan Bates give dig en højkvalitets, luksuriøs sadel, der både er stilfuld og komfortabel. Deres sadler er lavet i det fineste kvalitetslæder, hvor du kan nyde øjeblikkelig komfort, optimal balance og problemfri kontakt med din hest, så du kan koncentrere dig om dine hjælpemidler.

Systemerne i Bates Sadles tilbyder den største fleksibilitet i at opnå en tilpasset perfekt pasform, der sikrer din hests absolutte komfort og ro. Revolutioner din rideoplevelse og udfyld dit sande potentiale i en Bates-sadel.

Bates laver super lækre lædervarer. Deres gjorde er lavet i det blødeste læder og altid med nyeste viden indtænkt i udformningen.


KØB BATES SADDLES PÅ WEBSHOPPEN ELLER I BUTIKKEN

Vi er en dansk webshop, som tilbyder hurtigt levering, gratis vejledning og billig / fri fragt ved køb over kr. 500,- Søger du noget bestem? Kontakt os på tlf. 58500405 eller mail info@winthersrideudstyr.dk
Du kan også besøge vores over 900 m2 store butik på Kalundborgvej 35 i Slagelse.


Salg af sadler, samt sadeltjek og tilpasning bliver udførte af Lis Winther, som har over 16 års erfaring med salg af sadler. Alle heste er forskellige så det kræver et stort udvalg af sadler og kendskab til hvad der kan passe de forskellige heste.

Efter aftale kører hun ud og sammen med hest og rytteren findes den rigtige løsning for begge parter.

Der vil være et efterfølgende besøg inden for 2 måneder -Hvis nødvendigt for at sikre at alt er optimalt. Lis deltager i flere kurser årligt, som holder hende opdateret på de seneste modeller. Lis er altid klar til en snak og en udfordring for at højne niveauet til den perfekte ridetur.


Ring eller sms direkte til Lis på tlf. nummer: 26 37 37 49 hvis du har spørgsmål eller har specielle ønsker.


  • Otto Schumacher
  • Neue Schule
  • Eskadron
  • One K
  • Equiline