Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Amerigo

Amerigo


AMERIGO 


Kontakt Lis Winther på tlf. 26373749 hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker til din nye sadel, eller læs mere her. Sammen finder I det perfekte match.Amerigo leverer et komplet udvalg af sadler i topklasse til alle discipliner: SpringDressur og Military. 
De er skræddersyet til at passe meget præcist til både hest og rytter ved at bruge deres specielle målesystem. De kombinerer funktionalitet og præcision samt materialer af højeste kvalitet og omhyggeligt italiensk håndværk. Fremstillet i et topmoderne anlæg i Italien er alle produkterne lavet i italiensk læder af topkvalitet af højtuddannede håndværkere, der bruger noget af den mest avancerede teknologi i verden.

Forskning og udvikling er en vigtig del af Amerigos brand- og produktstrategi. De stræber efter at opfylde kravene på et marked i konstant forandring, og producerer sadelmodeller, der er specielt designet til de mange forskellige typer heste, som vi ser i dag.


Amerigo Filosofi

Kun omhyggelig analyse af hest og rytter kan føre til det rigtige valg af Amerigo sadel og med mange forskellige bredder, størrelser og træmuligheder vil der altid være en korrekt pasform. Peter Menet, manden bag Amerigo, arbejder med de førende hestefysioterapeuter og dyrlæger i de europæiske lande for at holde hesten så sund som muligt og samtidig opnå dens maksimale præstation. Dette giver hest og rytter mulighed for at præstere komfortabelt, effektivt og i balance, uanset hvilken disciplin: Spring, Dressur, Military.


Bag Amerigo sadelkonceptet og -designet er den dygtige og erfarne Peter Menets videnskabelige tilgang. Han har skabt et professionelt sadelstyringssystem, der forbedrer præstationen og samtidig holder hesten sundere.

Hans omfattende viden om, hvordan sadler kan påvirke hestenes præstationer, har gjort det muligt for Amerigo-mærket at blive et kendt navn i den internationale rideverden.


Hvilken bom og kopfjern er der i en Amerigo sadle? 

Amerigo sadler er lavet af træ bomme, med et jern kopfjern til justering. Det forstærket kopfjern er udtænkt til juster sadlerne nøjagtigt når dette er påkrævet. Denne type bom laves i et bredt udvalg, der passer til mange forskellige typer af heste og ryttere.


Amerigo Vega

Amerigo Vega-sadlen er lavet ved hjælp af et specielt skabt syntetisk træ med et hærdet stål. Det gør denne sadel meget fleksibel også laves den i de mest populære mål. Det gør den er velegnet til mange heste og ryttere i både spring og dressur.


KØB AMERIGO PÅ WEBSHOPPEN ELLER I BUTIKKEN

Vi er en dansk webshop, som tilbyder hurtigt levering, gratis vejledning og billig / fri fragt ved køb over kr. 500,- Søger du noget bestem? Kontakt os på tlf. 58500405 eller mail info@winthersrideudstyr.dk
Du kan også besøge vores over 900 m2 store butik på Kalundborgvej 35 i Slagelse.


Salg af sadler, samt sadeltjek og tilpasning bliver udførte af Lis Winther, som har over 16 års erfaring med salg af sadler. Alle heste er forskellige så det kræver et stort udvalg af sadler og kendskab til hvad der kan passe de forskellige heste.

Efter aftale kører hun ud og sammen med hest og rytteren findes den rigtige løsning for begge parter.

Der vil være et efterfølgende besøg inden for 2 måneder -Hvis nødvendigt for at sikre at alt er optimalt. Lis deltager i flere kurser årligt, som holder hende opdateret på de seneste modeller. Lis er altid klar til en snak og en udfordring for at højne niveauet til den perfekte ridetur.


Ring eller sms direkte til Lis på tlf. nummer: 26 37 37 49 hvis du har spørgsmål eller har specielle ønsker.


  • Otto Schumacher
  • Neue Schule
  • Eskadron
  • One K
  • Equiline