Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Fri fragt og hurtig levering

Ved køb over kr. 500,- for du gratis fragt med GLS-omdeling til din bopæl eller pakkeshop.

Vi har hurtig leveringstid, som typisk tager 1-3 hverdage. Hvis tilfældet skulle være at ordren ikke kan sendes afsted, kontakter vi altid hurtigst muligt og finder den bedste løsning sammen.

Har du nogle specifikke ønsker til din levering eller din ordre er du altid velkommen til at kontakte og eller notere det i kommentaren på din ordre. 


Afhentning

Du kan vælge at hente din bestilte varer i butikken, ved at valgmuligheden under fragt: ”benytte afhent vare”. Det kan du gøre alle hverdage mellem kl. 10.30-17.30 på Kalundborgvej 35, 4200 Slagelse.


Miljøvenlig pakning

Hos Winthers Rideudstyr vil vi gerne gøre vores del til at passe på miljøet og derfor er vi med i MiljøvenligPakning. Det betyder at du vil opleve at dine papkasser har haft en langt liv inden de kommer til dig, vi genanvender nemlig alle de pakke materialer vi kan, så længe de er i fornuftig stand. 


Returret

Hos os har du 30 dages fuld returret fra når du modtager din ordre.  

Ønsker du at returnere en eller flere vare skal du blot notere det på retursedlen i din pakke. Det samme gør sig gællende hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse eller produkt.

Din forsendelsespose eller kasse skal afleveres hos din fragt udbyder, husk at få en kvittering således at du er forsikret hvis forsendelsen skulle bortkomme.

Du kan også vægle at købe en returlabel igennem Winthers Rideudstyr. Din label vil blive sendt til dig på mail.


Forkert levering

Vi er meget grundige med at tjekke om de korrekte vare sendes afsted, men der kan desværre ske en fejl. Hvis du skulle opleve nogle fejl hos os, vil vi meget gerne høre fra dig og selvfølgelig udbedre fejlen.


Finansiering via ViaBill


Tlf nr: 58 50 04 05
  • Otto Schumacher
  • Neue Schule
  • Cavalleria Toscana
  • One K
  • Equiline